Skoči na glavno vsebino

Danes zjutraj je učitelj prišel v sobo in nas prebudil za šport, pol pa smo šli na zajtrk. Iz zajtrka smo vzeli malico in smo se šli smučat ob pol devetih. Nekateri so se učili smučat – ustavljat v pico. Malico smo imeli okoli enajstih. Potem smo še dve uri smučali in šli na avtobus in domov. Obleke smo dali na radiator, da se posušijo. Imeli smo mal počitka in šli na kosilo. Potem smo šli na pijačo z ravnateljico, nam je častila. Potem smo šli v Nordijski center Planica. Tam sem se zabaval, ker sem govoril, kako sem sestavljal oblačila, kamere in snemalno opremo, učiteljica me je pa snemala. Nato smo prišli nazaj notr in imeli malo počitka. Pol smo reševali delovne liste v zvezi s Planico in zimo. Pol smo šli na večerjo in po  večerji smo se mogli oblečt toplo. Šli smo gledat skakalce na državno prvenstvo. Tle je tako mrzlo, da ni za zunaj spat.

Bledar

Tokrat sem jaz prvič šel na smučanje. So bile kr zanimive Alpe. Smučanje mi gre zelo dobro. Drugače se je pa tudi malo težko naučiti. Danes sem lahko šel po žičnici gor v hrib in se spustil s smučkami dol po hribu. Ko smo končali smo šli na kosilo, potem smo se počinli in kasneje šli v Nordijski center. Najbolj mi je bilo zanimivo, kako so včasih izgledale smučke, nato pa smo si lahko ogledali nagrade, kot so medalje in pokali. In so bila tam tudi romunska priznanja, najbolj mi je bila zanimiva velikanska kamera.

Alexandru Mihai

Danes nas je obiskala gospa ravnateljica, ki nam je plačala za pit in nas pohvalila, kako smučamo.

Lea

Danes smo bili v Kranjski Gori, smo smučali s palcami in je bilo težko. Potem smo šli gledat skoke in s sošolko upam, da dobim podpis od Lovrota Kosa.

Sara

Všeč mi je bilo, da smo si pogledali muzej in si kaj kupili v Nordijskem centru.

Shaan

Super je bilo, ker smo si ogledali državno prvenstvo v smučarskih skokih. Od fantov je zmaga Timi Zajc, od punc pa Urška Bogataj. Ponosna sem, ker sem se naučila ovinke smučat. Ogledali smo si planiški Nordijski center. Bilo je zabavno.

Žana

 

 

 

Dostopnost