Skoči na glavno vsebino

LUKA:

Danes smo imeli lokostrelstvo. Zadel sem jabolko in to edini. Danes pri nas dežuje zvečer. Danes bomo imeli športne igre. Jutri bomo pekli banane na žaru. V petek bomo šli na bazen.

VITALII:

Danes imam punco po imenu Tija. Danes je Luka zadel jabolko. Danes bomo imeli športne dejavnosti.Meni je pomagal pridobiti punco Elvis (car).  Jutri bomo pekli na ognju čoko banane.

ELVIS:

Danes smo zbirali živali in smo jih potem opisali. Ko smo prišli nazaj, smo streljali z lokom in učiteljica Maša je zgubila (vem učiteljica, da ne boste dali to notri) – opomba učiteljice Maše: fantje so bridko jokali, ko jih je učiteljica Maša premagala z veliko prednostjo. Igral sem z eno učiteljico košarko in sem zgubil. Danes je bil zelo dober dan.

MARTINA:

In še en dan je za nami. Začeli smo ga, tako kot vsa jutra do sedaj, ob 7.00 uri smo se zbudili in odšli na sprehod po vasi. Po zajtrku pa so nas čakale aktivnosti ob vodi. Gledali smo koliko stopinj ima voda, kakšne barve, vonje,… Potem smo tudi iskali katere živali živijo v vodi. Popoldne pa smo še preizkusili, kako dobro streljamo z lokom. Prvo smo streljali v tarčo, čez nekaj časa smo pa tudi v jabolko. Najbolj uspešen je bil Luka. Pozdrav v šolo.

Dostopnost