Skoči na glavno vsebino

V soboto smo se Shaan, Dren, Jakob, Aljaž, Dejan, Robin, Meta, Julija, Ida odpravili v Kaštelo. Pot je bila izjemno težka za voznico Ido, deževalo je in močno je pihal veter. En velik HURAAAA zanjo.  Začeli smo na 225383 km in končali pri 225795. Učiteljica Irena in ostali sošolci lahko izračunate koliko kilometrov smo naredili. 
Ko smo se spustili proti Kašteli, kjer je naša marina, se nam je odprl drug svet. V marini nas je čakal skiper Robert oblečen v kratke hlače! Po poti 7,5 stopinj, v marini 20. Bili smo oblečeni kot alpinisti, ki so se nenadoma znašli na toplem. So nas kar mali čudno gledali ;). 
Sledilo je razpakiranje, zlaganje v mini omarice, priprava večerje… Za večerjo odlične pleskavice, kar je bilo super, saj je bila večerja del rojstnodnevnega praznovanja. Rojstni dan sta imel Shaan in Robert!
Tako je bilo pestro, da nismo nič slikali in nič pisali. 

Zdaj (ura je 9.30) se bomo odpravili na morje. Končali smo s pospravljanjem, Wcjem, zajtrkom in smo zeloooo nestrpni. Več v besedi in sliki zvečer. Tudi odgovor na Shaanovo vprašanje: “Ali se lahko s tem čolnom drifta?”

EKIPA Vijolični dež (jadrnica se imenuje Purpel rain)

 

 

 

 

Dostopnost