Skoči na glavno vsebino

Naši učenci so zelo aktivni tudi doma – delajo naloge, urijo ročne spretnosti, vrtnarijo in pečejo slastne piškote.

Eva iz 2. razreda je pomagala posaditi drevo in nabrala je čudoviti šopek. Tudi njen sošolec Jakob je zelo dejaven, in sicer je skupaj s sorodniki odigral Zvezdico Zaspanko, oba pa pridno trenirata tudi možgančke – Jakob z matematiko, Eva s slovenščino.

Matej iz 3. razreda se je usmeril v likovno umetnost, in sicer je izdelal čudovite živalce iz rolic papirja in narisal, kaj počnejo deževniki. Pri Dani iz 4. razreda pa doma omamno diši, saj je pekla slastne piškote.

Aljaž in Dren iz 5. razreda zelo pridno pošiljata opravljene šolske naloge. Bravo, fanta!

Učenci 6. razreda so te dni zelo zaposleni. Aljaž je posadil svojo rastlino, veliko dela ima tudi s svojimi čebelicami. Pri družboslovju je naredil zelo lep plakat na temo, kako si ljudje pomagajo med seboj. Tudi Lea je izdelala čudovit plakat, imela pa je tudi skrivno nalogo, in sicer je zbirala prijazne besede domačih in jim konec tedna podelila medaljo, ki jo je sama izdelala. Lea pravi, da je zmaga babica. Tudi Bledar opravlja svoje naloge zelo natančno.

Anja iz 7. razreda skrbi za zdrav duh v zdravem telesu, zato je k vadbi povabila tudi sestrico. Pri družboslovju si je uredila čudovite zapiske.

Pridno vadi in dela naloge tudi Lana iz 8. razreda. Njen sošolec Jakob se je izkazal z rednim opravljanjem nalog, hkrati pa skrbi tudi za svojo kondicijo, zato pridno telovadi.

Tudi Larisa iz PP F je zelo pridna in motivirana za delo. Naredila je vse naloge in še čudovito rožico.

Tomaž iz PP G ni pozabil na materinski dan in je mami iz kamenčkov pripravil čudovito darilo.

Čestitke, vsem učencem, da tako pridno in vestno opravljate naloge.

Ostanite zdravi!

Dostopnost